Janne Saarisen näyttely “Maalauksia” on esillä Suolahden Kansantalolla 16.8.-12.9.

Janne Saarisen näyttely “Maalauksia” on esillä Suolahden Kansantalolla 16.8.-12.9. Näyttely on osa Suomen Kulttuurirahaston rahoittamaa hanketta Taiteiden kesä. Näyttely on auki arkisin klo 11-14 sekä Kansantalon toimiston ja tapahtumien mukaan osoitteessa Kisakatu 7. Näyttelyssä on voimassa maskisuositus, käsien desinfiointi sekä etäisyyksien huomiointi. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Taiteiden kesä tarjoaa projektin sadalle vastavalmistuneelle taiteen ammattilaiselle. Se antaa ihmisille kautta Suomen mahdollisuuden nähdä vastavalmistuneen taiteen ammattilaisen teoksen. Taiteilijoita on mukana laajasti eri taiteen aloilta: tanssia, sirkusta, performanssia, äänitaidetta, internettaidetta. Taiteilijoita on mukana Hangosta Enontekiölle, Kiteeltä Pietarsaareen ja teoksia toteutetaan kaikilla Suomen kulttuurirahaston 17 maakuntarahaston alueella.

Janne Saarinen on vuonna 1995 syntynyt kuvataiteilija kotoisin Suolahdesta. Saarisen teokset ovat maalauksia, joissa erilaiset perinteiset maalaustekniikat yhdistyvät kokeellisiin ja digitaalisiin tekniikoihin. Maalaukset saavat inspiraationsa usein fantasioista sekä ihmisen ja teknologian suhteesta.

Facebook-tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/3993667530761835/